Welkom op Twee Papa's.nl: De weg naar ons kind

Over Ons

OVER ONS

ons verhaal

Wij zijn Corné & Roy. Wij leerden elkaar kennen in 2009 op, hoe cliché het misschien ook klinkt, de roze maandag in Tilburg. Vanaf dat moment zijn we elkaar eigenlijk geen seconde meer uit het oog verloren en begon ons verhaal. Een verhaal waarin we samen een mooi leven opbouwen. Al vrij snel kochten we een woning, welke we zelf direct van top tot teen hebben verbouwd.Na veel bloed, zweet en tranen, maar vooral enorm hard werken hadden we ons eigen huisje ingericht naar onze smaak.

NKA_7694
d62855d7-3143-4b2b-a6f6-cf5872623b1d

We waren toe aan een volgende stap in ons leven. In 2015 gaven wij elkaar het JA-woord. Vlak daarna besloten we ons huis te verkopen en te verhuizen. We kochten een huis uit 1927 met veel achterstallig onderhoud. Dit maakte het voor ons wel mogelijk er te gaan wonen. Opnieuw gingen de kluspakken en en begonnen we aan de grootste verbouwing die we ooit gedaan hadden. We besloten ook ons gezin uit te breiden. Naast vier katten die we op dat moment hadden, namen we een hond. En wauw! Wat een fantastische verrijking op ons leven was dat. Nog steeds kunnen we dagelijks genieten van haar.

Ook kwam steeds vaker de gedachte bij ons naar boven hoe mooi het zou zijn om een eigen kind te hebben. Deze gedachte en wens werden eigenlijk alleen maar sterker. We zijn al vele jaren gelukkig samen, hebben een mooi huis, hebben het goed samen en zijn klaar voor een nieuw hoofdstuk. Een eigen kind…. Daar begonnen we met het zoeken naar de mogelijkheden… Vanaf 2016 zijn we steeds concretere stappen gaan zetten om van deze wens, werkelijkheid te maken. Helaas blijkt het voor twee mannen in Nederland niet zo makkelijk. Hoe kan het nou zijn dat in een tolerant land als Nederland er geen mogelijkheden voor ons zijn… Maar wij geven niet op. Wij gaan ervoor en weten zeker dat we ons kind een prachtige toekomst kunnen bieden… Op deze website/blog kunnen jullie het hoofdstuk in ons leven met de titel “Van droom tot werkelijkheid” op de voet

samenbruiloft

Wie zijn wij?

Leer ons kennen

Hoi, ik ben Corné. Ik ben geboren in 1981. Ik ben werkzaam als kwaliteitsmanager sanitair bij DMG. Van oorsprong ben ik timmerman. Klussen is een van mijn passies. Ik kan uren bezig zijn oom van ons huis een paleis te maken. Ik kan me daarbij ook uren verdiepen in de historie van ons huis, dat dateert uit 1927 en vind het authenticiteit daarin ook belangrijk. Daarnaast ben ik vanuit mijn hobby voorzitter van de Raad van XI in Dwergonië.

Corné

Corné

Hoi ik ben Roy. Ik ben geboren in 1987 en ben in het dagelijks leven werkzaam als adviseur en trainer. Daarnaast ben ik vanuit mijn hobby steeds meer gaan filmen en film ik met mijn bedrijf Catview ook bij bruiloften en partijen. Verder sport ik driemaal per week, waaronder iedere zaterdag een outdoor bootcamp. Mijn grote passie is tevens theater/media. Ik presenteer open podia en het theaterfestival en speel jaarlijks mee in een toneelvoorstelling.

Roy

Roy