WIJ ZIJN ZWANGER!!!!

JAAAAAA!!!!! HET IS NIET TE BEVATTEN, MAAR WAAR!!!
WE ZIJN ZWANGER!!!!!

Jeetje wat spannend was dit.. Enkele dagen na de terugplaatsing belde Michelle ons op. “Ik heb het gevoel dat ik zwanger ben. Ik voel het gewoon, ik weet het eigenlijk wel zeker”. We keken elkaar aan. Zullen we een vroege test doen of wachten we. Nee, we wachten…. de kans dat het mis gaat is gewoon nog veel te groot, kijk maar naar de vorige keer….
Het engeltje en duiveltje spraken ons toe…. Nou weet je wat.. doe maar gewoon, we gaan nergens van uit. Enkele ogenblikken later kwam daar het antwoord… TWEE STREEPJES! ZWANGER!! Heel voorzichtig maakten we een vreugdedansje, maar toch hielden we ons nog in…
We hebben de officiële testdatum afgewacht en toen officieel nog een keer getest.. En wederom een dikke vette plus! Ongelofelijk! Emoties, ontlading….

De volgende ochtend konden we de kliniek bellen. “JAAA!!! HET IS GELUKT!!!” galmde het door de hoorn….. De kliniek was met ons enorm blij. Ze planden meteen een datum in voor een eerste echo (6 wkn).

Er volgde een periode van lang wachten en ook wel van onzekerheden die weer naar voren kwam. We durfden het eigenlijk nog niet echt te geloven. “Wat als het weer mis gaat…” Een reeële angst die aanwezig was na de vorige keer…..

Het was zover. Op naar de kliniek. Er werd een inwendige echo gedaan. Het was even muisstil in de kamer. Hartslag in onze keel. Er werd gezocht naar de embryo om te kijken of er ook hartactiviteit was. En ja.. daar zagen we een glimp van iets dat op een vruchtzak leek. Jammer.. de blaas was nog te vol. Michelle mocht even naar het toilet en we konden opnieuw kijken. Ditmaal was het duidelijker… Daar was ie.. onze kleine draak…. en het hartje ging tekeer!! Zo bijzonder. We omhelsden elkaar en daar kwamen de tranen.. de ontlading. Is het dan echt gelukt? Ja… daar lijkt het wel op…. Wauw…

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: