Wij hebben een draagmoeder!

Wauw… ongelofelijk en niet te beschrijven en al helemaal niet te bevatten, maar we hebben een draagmoeder!

De titel van deze blog zegt eigenlijk meteen genoeg en we kunnen terwijl we het typen het eigenlijk ook nog steeds niet bevatten. Het lijkt wel een droom en misschien is het dat het ook wel, maar dan wel eentje die uit komt!

Nadat we ons kinderwens en traject kenbaar gemaakt hadden en daarop enorm veel mooie reacties kwamen, kregen we via ook ineens een berichtje dat we nooit zullen vergeten. Dat bericht raakte ons tot diep in onze harten: “ik zou met alle liefde draagmoeder willen zijn voor jullie kindje. (…) Ik heb zelf al 4 geweldige kindjes.. Ben voor mezelf al helemaal klaar met mijn team uit te breiden. Maar om jullie zo’n klein wondertje te geven zal ik een grote eer vinden.”

Deze prachtige woorden komen van Michelle. Tranen schoten ons in de ogen. We konden het bijna niet geloven, te mooi om waar te zijn? Nee! Michelle is zeker van haar zaak, ze wil ons heel graag helpen. Inmiddels hebben we haar een paar keer ontmoet en hebben ook kennis gemaakt met haar vriend. Meteen vanaf moment één voelden we al een klik. Heel begrijpelijk was er toch ergens een angst aanwezig dat het allemaal te mooi is om waar te zijn. Maar ook bij een nieuwe afspraak bleef het contact onwijs goed en gezellig en verdwenen alle twijfels als sneeuw voor de zon. Wat een powervrouw en wat tof dat het zo onwijs goed klikt en wat bijzonder wat ze voor ons wil doen. Wauw!

We gaan nu lekker genieten van dit moment en vooral ook vaker afspreken en zo alles voorbereiden. Nu komt het punt dat we concrete keuzes moeten gaan maken en zaken kunnen gaan opstarten. Maar daarvoor nemen we goed de tijd en gaan we nog vaak gezellig afspreken… Ondertussen zitten we nog druk in de opnames van House Rules, waar we ons enorme best gaan doen om de hoofdprijs te winnen…

To be continued dus….

1 Reactie

  • Jet
    Geplaatst november 26, 2018 7:00 pm 0Likes

    Ik hoop voor jullie dat al jullie wensenuit mogen komen en een mooie gezonde baby op komst.

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: