Verbaasd

Het is weer even geleden dat we iets gepost hebben, maar we hebben zeker niet stilgezeten…

De afgelopen periode hebben we veel op online groepen op Facebook gepraat met meerdere wenspapa’s, maar ook met vaders waarbij hun kinderwens is uitgekomen… de vele gesprekken helpen ons verder met het maken van keuzes… een van de belangrijkste keuzes is waar we het traject willen inzetten…

Eerder vertelden we al dat we op het moment dat we een draagmoeder hebben, naar Cyprus willen gaan. Daar hadden we al contact gelegd met Noord Cyprus IVF in Nicosia. Omdat deze kliniek niet heel snel is met reageren en we het gevoel hebben dat we zelf continu overal achteraan moeten blijven gaan en we ook vier verschillende sites met hetzelfde adres van de kliniek tegen kwamen, zijn we toch even rond gaan vragen of er mannen zijn met ervaring met deze kliniek. Ook omdat op de site de meest recente slagingskansen dateren uit 2015. Al snel kwamen we in contact met een stel dat in Cyprus al vele klinieken had bezocht. De conclusie was dat er eigenlijk maar twee goede en betrouwbare klinieken zijn in Cyprus: Noord Cyprus IVF en Crown. We hoorden van beide klinieken succesverhalen, dat geeft dus goede hoop… Omdat wij nog niet op de hoogte waren van Crown, hebben we daar meer informatie over gevraagd. Dit blijkt de eerste kliniek op Cyprus te zijn die IVF trajecten aanbood, en met succes. De kliniek ligt in Larnaca… Een stadje waar we toevallig vorig jaar nog heen zijn geweest tijdens onze vakantie…. Crown is iets duurder dan Noord Cyprus IVF, maar biedt wel een all-in pakket, je weet dus meteen wat je kwijt bent. Ook zijn ze zo zeker van hun succes dat ze beweren op hun site dat ze alles terugbetalen als het traject niet lukt..

Het eerste contact is inmiddels gelegd. Een erg prettig contact en er wordt vlot geantwoord. De prijs ligt inderdaad wat hoger, maar zeker de moeite waard verder met deze kliniek in contact te treden… ook omdat het stel dat ons op deze kliniek wees inmiddels zwanger is.. spannend!!

De afgelopen weken kregen we ook veel vragen over onze kinderwens en we merkten dat we continu hetzelfde moesten uitleggen. We besloten daarom onze kinderwens op Facebook te delen en deze blog openbaar te maken.

En wauw!! Wat daar toch gebeurde… binnen een mum van tijd was ons bericht al 180 keer gedeeld en volgde minstens zoveel reacties… Ook verschillende privé berichten volgden en uiteindelijk hebben we gisteren ook een gesprek gehad met het Brabants Dagblad… Binnenkort een mooi artikel over onze kinderwens en de (on)mogelijkheden…

Verbaasd van het grote bereik en de vele positieve reacties zetten wij onze verdere stappen… Het is alleen nog wachten tot we een draagmoeder vinden… heel spannend!

 

2 Reacties

 • Marc en Maarten
  Geplaatst juni 18, 2018 1:37 pm 0Likes

  Mooi geschreven mannen!
  Voor ons is het al weer 10 jaar geleden, en nog even en onze zoon word een puber..
  Hou vol, vaderschap is een byzonder ding!

  • Roy & Corné
   Geplaatst juni 19, 2018 8:21 pm 0Likes

   Dankjewel voor jullie berichtje! Wat leuk om te lezen! Een puber alweer.. tijd vliegt waarschijnlijk voorbij… We gaan zeker volhouden! Dankjewel!

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: