TV-avontuur: House Rules NL #TeamRood

In onze vorige blog schreven we al dat we nog meer te vertellen hadden. Eindelijk is het moment daar dat we er iets over kunnen en mogen zeggen! Wij doen mee aan het grootste verbouwingsprogramma van Nederland: House Rules NL. Met deze deelname hopen wij onze droom werkelijkheid te kunnen maken.

De afgelopen periode zijn we erg stil geweest op de blog en stond ons sociale leven op een laag pitje. De reden is dat we gestart zijn met de opnames van House Rules NL. De afgelopen weken en nu nog zitten we vol in de opnames in een afvalrace waarbij vijf stellen elkaars huis volledig verbouwen en waarbij de winnaar twee jaar hypotheekvrij wonen wint.

Voor ons is een deelname aan het programma echt een fantastische mogelijkheid om onze kinderwens werkelijkheid te maken. Met de deelname is ons huis namelijk eindelijk verbouwd en hebben we een droomhuis waar we ons toekomstige kind in kunnen laten opgroeien. Hierdoor hoeven we geen geld meer te stoppen in een dure verbouwing en kunnen we sneller sparen om onze kinderwens te kunnen betalen. Als we het programma uiteindelijk winnen is dat helemaal fantastisch, want dan hebben we direct de mogelijkheid om met onze wens aan de slag te gaan.

We hebben dus een prachtig doel voor ogen bij onze deelname. Uiteraard houden wij je op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Je kunt ons House Rules avontuur in ieder geval gaan volgen vanaf 25 september 2018, iedere dinsdag en woensdag op Net5!

Check hier de promo

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: