Fles geven anno 2021 💪🏼😎

Gaan we dit doen? Normaal zijn we daar helemaal niet van, maar voor deze ene keer maken we graag een uitzondering en gaan we toch echt even ongegeneerd reclame maken.

Tijdens onze zwangerschap waren we al druk met de aanschaf van alle babyspullen. Sommige producten die we vonden leken handig, maar in de praktijk zijn ze dat niet en gebruik je ze niet. Andere daarentegen wel. Nu is papa Roy een enorm gadget freak en het is dan ook niet heel verwonderlijk dat hij op een smart apparaat stuitte dat flesvoeding makkelijker maakt: de MilkMaker van EasyBaby. Een apparaat dat binnen enkele seconde de perfecte flesvoeding geeft en volgens de omschrijving voor veel gemak zorgt. Na deze omschrijving leek ook papa Corné dit een handig apparaat te vinden, dus besloten we er een in huis te halen.

Mama’s hebben borsten, papa’s hebben gadgets.

Omdat wij uiteraard als twee papa’s geen borstvoeding kunnen geven zijn we aangewezen op flesvoeding. In het begin van de kraamweek waren wij nog niet thuis en begonnen we met het afkoken van water, laten afkoelen, weer opwarmen.. *oeps* teveel, weer afgieten, temperatuur voelen… hmmz toch te warm…. Dit was stiekem best wel tijdrovend. Na een paar keer word je er wel handiger in, maar laten we eerlijk wezen: het is toch veel makkelijker en efficiënter als je daar niet over na hoeft te denken. Na een paar dagen waren we thuis waar onze MilkMaker op ons stond te wachten. Eenmaal even de juiste hoeveelheid instellen voor de melkpoeder (hoeveel gram 1 schepje is (merkafhankelijk)), water erin, melkpoeder erin en aanzetten. Daarna is het even de temperatuur instellen en invoeren hoeveel ml je in de fles wilt en je bent klaar voor de actie.

De afgelopen weken zijn wij enorm fan geworden van de MilkMaker. Het gemak dat dit apparaat biedt voor het geven van een fles is bijna bizar. Helemaal op de momenten dat de kleine man hongerig is en zich luidkeels laat horen, is dit apparaat enorm ideaal. Even de fles eronder zetten en op start drukken en binnen een paar seconden is z’n flesje klaar op de juiste temperatuur.

‘s Nachts zetten we de fles al klaar onder het apparaat en als de kleine zich voor de nachtvoeding meldt, openen we even de Tuya app en drukken we op start. Eenmaal beneden staat de fles al keurig voor ons klaar en hoeven we enkel de dop er nog op te draaien en kunnen we direct naar de babykamer.

We hebben gemerkt dat bijna niemand dit apparaat kent, maar iedereen die wij het laten zien wordt er ook dol enthousiast van. Omdat de MilkMaker ons zoveel gemakt biedt als kersverse ouders en wij voorlopig nog wel flesvoeding gaan geven is hij wat ons betreft zijn geld dik en dubbel waard. En juist omdat we het zonde vinden dat niet iedereen het apparaat kent, terwijl het echt een onwijs handig ding is, hebben wij contact opgenomen met EasyBaby om te vragen of wij onze volgers geen kennis kunnen laten maken met dit geweldige apparaat met eventueel een leuke korting. En ja, wij enthousiast, maar ook zij enthousiast!!
Voor al onze volgers is er daarom een unieke kortingscode van 10% korting op het apparaat beschikbaar gesteld. Echt onwijs tof dat dit EasyBaby dit ook zo’n leuk initiatief vindt en dit wil doen.

Dus… omdat het inmiddels najaar is en ook de Sint en Kerstman bijna weer voor de deur staan: bij deze een briljante kadotip voor alle toekomstige papa’s & mama’s! Bestel hem hier of via https://www.easybaby.nl/milk-maker.html !

KORTINGSCODE: TWEEPAPAS10

Gebruik deze unieke korting om zelf ook te profiteren van het gemak van de MilkMaker.
Geldig t/m 31 oktober 2021

%d bloggers liken dit: