Echo’s + Gender reveal

Na het fantastische bericht dat we zwanger zijn, kropen de eerste weken voorbij. Een innerlijke angst bleef aanwezig met een stemmetje dat verwijst naar de vorige mislukte pogingen. Maar naarmate de tijd verstreek merkten we dat er ook een stuk rust over ons heen kwam. De 12 weken echo was daar een hele mooie stap in, waarna we beetje bij beetje meer de angst konden loslaten en het grote dromen dan echt kom beginnen.

Ook dromen over het geslacht en nadenken over een naam kon eindelijk concreet beginnen. Een jongen of een meisje… we hebben eigenlijk niet echt een voorkeur eigenlijk.. we zijn al dolblij dat we eindelijk zwanger zijn. Wel was voor ons al duidelijk wat de naam gaat worden als het een jongen wordt, een meisje daarvoor waren we sl lekker bezig met de app ‘Kinder’. Hilarische en geniale manier om op een gezamenlijke naam te kopen door los van elkaar gewoon te swipen, haha… inmiddels daarom al een voorzichtige top 5 gevonden…

Bij de 12 weken echo was onze echoscopist overtuigd van het geslacht. “Dat ziet er niet heel vrouwelijk uit”, aldus de echoscopist op een hele monotome droge toon. Heerlijk hoe deze man vertelt bij de echo’s haha.. “Nou ik vreet mijn schoen op als dat nog een meisje wordt”. Geheel tegen het gevoel van Michelle in, want zij is overtuigd van een meisje. En wie zijn wij om een zwangere vrouw tegen te spreken, haha…

Na ca 15 weken wisten wij het zeker… de pretecho… en de echoscopist had het blijkbaar goed gezien! We krijgen inderdaad een jongen. Michelle was totaal verbaasd en vroeg nog even om te checken of hij niet de navelstreng voor het geslachtsdeel had aangezien. De echoscopist daarom weer met een lekkere droge stem: “Nou, over het algemeen is wel bekend dat een navelstreng geen balzak heeft.” We lachen toch echt even blauw van het lachen… heerlijk!!!

Op weg naar huis bleven onze gedachten bij de echo. Met een glimlach van oor tot oor. “We krijgen gewoon een zoon”, zeiden we tegen elkaar. Terwijl we dat zo uitspraken kregen we tranen in onze ogen. Tranen van geluk en een warmte van binnen. Het is niet meer zomaar een baby, nee het is onze zoon….

Zie hier onze gender reveal: https://fb.watch/5ZXJaJtB2z/

❤️

%d bloggers liken dit: