Welkom op Twee Papa's.nl: De weg naar ons kind

Help Mee1

Help mee

Wat leuk en lief dat je overweegt om ons te helpen.
Op deze pagina vind je enkele mogelijkheden die er zijn om ons te helpen in dit traject.

Klik op onderstaande items voor meer informatie.

Op dit moment hebben wij al een eiceldonor. Het enige dat we nog niet hebben is een draagster. Wij realiseren ons dat het  niet zomaar iets is en hebben heel veel respect voor vrouwen die draagster/draagmoeder zijn. Op dit moment zijn we de mogelijkheden aan het onderzoeken in het buitenland om een draagster te vinden.

Heb jij ervaringen met agency’s in het buitenland? Laat het ons dan zeker weten!
Ben of ken jij toevallig een draagster die ons zou willen helpen? Neem dan zeker even contact met ons op.

Om onze droom werkelijkheid te maken hebben we veel geld nodig.
Afhankelijk van of we een draagmoeder vinden of niet, zullen de totale kosten tussen de 30.000 en 80.000 euro liggen. Deze kosten liggen zo hoog, omdat wij in Nederland niet geholpen kunnen worden en dus naar een kliniek in het buitenland moeten. Daarnaast is er ook een juridisch traject om ervoor te zorgen zodat het ouderschap ook geregeld wordt. Buiten dat we in Nederland niet geholpen worden, krijgen wij helaas ook niets vergoed.

We zijn zelf  hard aan het sparen om onze kinderwens werkelijkheid te maken. Maar helaas met zulke hoge bedragen lukt ons dat niet zelf.

Mocht je ons willen helpen, dan via de knop onderaan dit bericht een donatie doen

Wij zijn jou daarvoor echt ontzettend dankbaar! Het betekent voor ons echt heel veel! En alle beetjes helpen!

Wil je liever handmatig overmaken, ook dat kan.
We hebben een rekening geopend voor onze kinderwens:
NL65 MOYO 0895 4048 85 (o.v.v. Kinderwens)

Handig om te weten: mocht aan het eind van ons traject blijken dat er geld over is, dan stellen we dit geld beschikbaar aan een ander mannenstel met een kinderwens. Dit zullen we in onze blog dan ook uitgebreid bespreken.

Wellicht vind jij het net zo onrechtvaardig als dat wij het vinden dat er in Nederland geen mogelijkheden zijn om ons te helpen.

De enige manier om de mogelijkheden te vergroten is door herhaaldelijk (media) aandacht te creeren rondom het onderwerp. Alleen door het verhaal te delen en wellicht instanties of de overheid aan te schrijven kan je ons of andere wensvaders ook helpen.

Bij de kop ‘ donaties ‘ beschreven we al dat het gehele traject ons enorm veel geld gaat kosten. Wellicht heb jij leuke of creatieve ideeen om ons te helpen? Inzamelen van statiegeld? Flyeren? Posters ophangen op jouw werk? Oude spullen verkopen? Een veiling? Etc… Wij horen het graag als jij leuke ideeen hebt. Neem daarover contact met ons op via de contactpagina. (Je mag ons natuurlijk ook gewoon verrassen 😉 )