Welkom op Twee Papa's.nl: De weg naar ons kind

Help Mee

Help mee

Wat leuk en lief dat je overweegt om ons te helpen.
Op deze pagina vind je enkele mogelijkheden die er zijn om ons te helpen in dit traject.

Klik op onderstaande items voor meer informatie.

Op dit moment hebben wij al een eiceldonor en draagmoeder. Wij realiseren ons dat het  niet zomaar iets is en hebben heel veel respect voor vrouwen die draagmoeder zijn. Overweeg jij draagmoeder te worden en wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen je eventueel ook in contact brengen met andere wensouders.

De mogelijkheden in Nederland zijn er, maar toch is er maar een kliniek die wat voor mannenstellen kan doen, maar is dit traject nog aan het uitzetten. Hierdoor is het voor homostellen nog niet mogelijk om een traject in Nederland op te starten .

De enige manier om de mogelijkheden te vergroten in Nederland, is door herhaaldelijk (media) aandacht te creëren rondom het onderwerp. Alleen door het verhaal te delen en wellicht instanties of de overheid aan te schrijven kan je ons of andere wensvaders ook helpen.

Buiten dat kost het hele traject ook veel geld. De behandelingen worden niet vergoed en zijn erg duur, laat staan de kosten voor het juridische ouderschapstraject dat ook nog volgt. Wellicht heb jij leuke of creatieve ideeën om ons en/of anderen te helpen?