Welkom op Twee Papa's.nl: De weg naar ons kind

Help Mee

Help mee

Wat leuk en lief dat je overweegt om ons te helpen.
Op deze pagina vind je enkele mogelijkheden die er zijn om ons te helpen in dit traject.

Klik op onderstaande items voor meer informatie.

Op dit moment hebben wij al een eiceldonor. Het enige dat we nog niet hebben is een draagmoeder/logeerbuik. Wij realiseren ons dat het  niet zomaar iets is en hebben heel veel respect voor vrouwen die draagmoeder zijn. Hoewel onze voorkeur uitgaat naar een Nederlandse draagmoeder, zijn we op dit moment toch de mogelijkheden aan het onderzoeken in het buitenland om een draagmoeder te vinden.

Heb jij ervaringen met agency’s in het buitenland of met draagmoederschap? Laat het ons dan zeker weten!

De mogelijkheden in Nederland zijn er, maar toch worden we niet geholpen bij onze wens. Wellicht vind jij dat net zo onrechtvaardig voelen als dat wij dat ervaren.

De enige manier om de mogelijkheden te vergroten in Nederland, is door herhaaldelijk (media) aandacht te creëren rondom het onderwerp. Alleen door het verhaal te delen en wellicht instanties of de overheid aan te schrijven kan je ons of andere wensvaders ook helpen.

Buiten dat kost het hele traject ook veel geld. De behandelingen worden niet vergoed en zijn erg duur, laat staan de kosten voor het juridische ouderschapstraject dat ook nog volgt. Wellicht heb jij leuke of creatieve ideeën om ons te helpen?